Nieuws

Advies: blijf alert in de vakantie!

10 juli 2019

De zomer is in volle gang en voor velen is de vakantie onlangs van start gegaan. Er wordt volop genoten van al het moois dat water te bieden heeft, zowel op vakantie als in eigen land. Een fijne manier om de vakantie te vieren. Toch is er, zoals ieder jaar, ook een keerzijde. Er zijn alweer meerdere verdrinkingen gemeld.

Lees meer

Ouder-kind zwemmen

18 juni 2019

Op zondag 16 juni mochten de ouders van de zwemlesleerlingen meezwemmen tijdens de les! Zij hebben ervaren wat er allemaal komt kijken bij het diplomazwemmen. De les werd afgesloten met een heus diploma!

Lees meer

Winnaars winactie!

2 april 2019

Al jaren draagt Hydra Sport bij aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Het 20-jarig bestaan van het Zwem-ABC is voor ons dan ook met recht een feestelijk moment! Daarnaast bestaat het vernieuwde Zwem-ABC inmiddels één jaar. Reden genoeg om te trakteren…

Lees meer

Datum open dag Landgoed Eikenburg bekend

4 januari 2019

Ook dit jaar vindt er weer een open dag plaats op Landgoed Eikenburg! Gedurende de open dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden op het landgoed.

Lees meer

Leren zwemmen voor kinderen met een beperking

10 december 2018

Een verstandelijke of fysieke beperking kan een extra drempel zijn bij het leren zwemmen. De instructeurs van Wedex Zwemscholen in Veldhoven en Zwem- en Sportcentrum Eikenburg in Eindhoven, beide onderdeel van Hydra Sport, zijn specialisten in het geven van zwemlessen aan kinderen met een functiebeperking. Onlangs werden wij geïnterviewd door Nederland Zwemveilig over dit onderwerp.

Lees meer

Nieuw: recreatief zwemmen op dinsdagavond!

6 november 2018

Vanaf 6 november is het elke dinsdagavond mogelijk om recreatief te komen zwemmen van 19:00 tot 20:00 uur bij Zwem- en Sportcentrum Eikenburg!

Lees meer

Het Zwem-ABC bestaat 20 jaar!

3 oktober 2018

In oktober 2018 viert de Nationale Raad Zwemveiligheid het 20-jarig bestaan van het Zwem-ABC!

Lees meer

Open dag Eikenburg: meer info bekend

28 mei 2018

Op zondag 10 juni staat Landgoed Eikenburg voor de vijfde keer in het teken van de jaarlijkse picknick met tientallen activiteiten voor het hele gezin. Het wordt weer een heerlijke dag met vermaak voor iedereen!

Lees meer

Nieuw: Zeemeerminzwemmen!

24 april 2018

Vanaf mei wordt de vierweekse zwemcursus zeemeerminzwemmen aangeboden bij Zwem- en Sportcentrum Eikenburg!

Lees meer

Zwembad Eikenburg sponsor van de Stratumse Avond Vierdaagse!

29 maart 2018

Participatie, beweging en gezondheid staat bij Zwem- en Sportcentrum Eikenburg hoog in het vaandel. Dit jaar zijn wij trotse sponsor van de Stratumse Avond Vierdaagse!

Lees meer

Hydra Sport

Zwem- en Sportcentrum Eikenburg

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 294 01 10

Neem contact met ons op

Agenda

22 t/m 25 februari 2020

Gesloten i.v.m. carnaval

Lees meer
8 maart 2020

Recreatief zwemmen op zondag

Lees meer
22 maart 2020

Recreatief zwemmen op zondag

Lees meer